Reseptit

SAVUMUIKKUKEITTO – PIKARUOKA ARKEEN

4 Comments

  1. Anonyymi

    Kuinka innostavan vaivattomasti toteutettava ruokaohje jälleen tarjolla. Eilen illalla bongasin tuon ihanuuden, mutta siihen hetkeen kokonainen nieriä oli menossa uuniin, joten myöhemmin ehdottomasti aion ilahduttaa aviomiestäni. Pidämme mukulasellerin mausta, se kuuluu meillä moniin keittoihin oleellisena. Kiitos, että jaoit jälleen ruokahyvää ja ihanaa syksyä Sinulle! – Anne-Riitta

    1. Maarit / Sopusointuja

      Lämmin kiitos Anne-Riitta! Ja kiitos myös siitä, että ilahdutit kommentillasi. Kyllä itse valmistettu nieriäkin kuulostaa hirmu herkulliselta! Herkullisen maun ja ruokakokemuksen takana ei tarvitse useinkaan olla tuntikausien kokkaamista ja salaisuus piilee siinä, mitä makuja osaa kätkeä niiden sisään.
      Ihanaa syksyä myös sinulle!
      Maarit

  2. Eeva

    Kiitos ohjeesta! En ole varsinaisesti kalaruokien ystävä, mutta olimme saaneet lahjaksi muikkusäilykkeen ja haastoin itseni tekemään siitä ruokaa. Valmistuksen loppumetreillä huomasin säilykkeeni olevan muikkua eikä suinkaan savumuikkua! Lopputulos oli kuitenkin hyvä ja mukavan raikas!

    1. Maarit

      Kiva kun löysit ohjeen täältä! Kyllä tähän sopii monenlaiset kalat, savustetusta tulee vain omanlaisensa maku.
      Mukava kuulla, että keitto maistui 🙂

Leave a Reply